Over ons

Heerlijk Hulp is in 2010 officieel opgezet en gestart door Martijn Pelzer en Roy Janssen. Met beiden een andere, afgeronde studie als achtergrond en dus een andere invalshoek/gedachtegang, werd het concept Heerlijk Hulp al snel een succes.

Martijn Pelzer

Martijn Pelzer

M. Pelzer: "Met het concept Heerlijk Hulp proberen we klanten meer van hun vrije tijd te laten genieten en de vervelende, saaie klussen uit handen te nemen. Ook zakelijke klanten proberen we hierin te ondersteunen, zodat ze zich kunnen concentreren op hun eigen werkzaamheden, waar ze goed in zijn!"

Heerlijk Hulp richt zich zowel op particuliere klanten, zakelijke klanten als klanten met een PGB en is actief in de regio's Zuid- en Midden-Limburg.Roy Janssen

Roy Janssen

R. Janssen: "We trachten voor iedereen toegankelijk te blijven, door relatief lage tarieven te hanteren, maar toch ook kwaliteit te leveren! Daarnaast ervaren klanten het als prettig, dat ze diverse diensten door Heerlijk Hulp uit kunnen laten voeren, met slechts één aanspreekpunt," aldus R. Janssen. Hij vervolgt: "Tenslotte onderscheiden we ons ten opzichte van grotere bedrijven, door steeds een vaste werknemer per klant in te plannen, waardoor er een vertrouwensband gecreëerd kan worden."

Bel me terug
Bel me terug  • © Copyright Heerlijk Hulp 2017
Bedankt voor uw verzoek, wij bellen u zo snel mogelijk terug