FAQ

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op!

Deze zijn afhankelijk van de dienst; Voor meer informatie, ga naar diensten.

U ontvangt steeds aan het begin van de nieuwe maand een factuur, over de gewerkte uren van de maand er voor. Deze ontvangt u per mail of per post.

Ja, ook zakelijke klanten kunnen gebruik van maken de diensten van Heerlijk Hulp, tegen het zelfde tarief als particulieren.

Als klant zijnde dient u zelf voor de benodigdheden/meterialen te zorgen. Heerlijk Hulp levert enkel de diensten.

Heerlijk Hulp streeft er naar om steeds dezelfde werknemer naar u te sturen en hier kunt u ook van uit gaan. Mocht dit incidenteel niet mogelijk zijn (denk aan verlof of ziekte), dan zullen we in overleg een passende oplossing bieden. Evt. iemand anders sturen of de werkzaamheden waar mogelijk verplaatsen.

Alle werknemers die bij u als klant in worden gezet, zijn bij Heerlijk Hulp in dienst. Dit betekent ook dat werknemers via ons verzekerd zijn.

Na 1 a 2 keer, zal er vanuit Heerlijk Hulp geƫvalueerd worden. Dit gebeurt zowel met u als klant, als met de werknemer zelf. Het kan incidenteel voorkomen dat het op de een of andere manier niet klikt en dit ook niet verwacht zal worden. In overleg zullen we dan een andere, geschikte werknemer sturen.

Nee, u ontvangt maandelijks per post of per mail een factuur over de gewerkte uren van de maand er voor.

Heerlijk Hulp werkt met maandbriefjes. Deze zal de werknemer steeds zelf meenemen en zullen in 2-voud ingevuld worden. 1 exemplaar is voor u als klant zijnde en 1 is voor Heerlijk Hulp. Tevens worden alle exemplaren na afloop geaccordeerd. Op het moment dat u de factuur ontvangt, kunt u met behulp van het maandbriefje, controleren of de uren op de factuur correct zijn.

Nee, wij hanteren een contract dat geheel vrijblijvend is, zonder opzegtermijn. Dit betekent dat u het contract per ieder moment, direct kunt beƫindigen. Hier worden tevens geen kosten voor in rekening gebracht.

Nee, dit is niet noodzakelijk. Wel wordt aangeraden om zeker de eerste twee keer thuis aanwezig te zijn, zodat evt. vragen direct beantwoord kunnen worden. Tevens krijgt u dan een indruk van de werknemer en dat zal in dit geval wel belangrijk zijn voor uw vertrouwen. Vervolgens is het mogelijk om de werknemer een sleutel van uw woning te geven en duidelijke afspraken te maken, met betrekking tot de werkzaamheden.

Nee, als er niet gewerkt wordt, worden er ook geen uren in rekening gebracht. Enkel gewerkte uren worden gefactureerd.

Heerlijk Hulp is actief in de regio's Zuid- en Midden-Limburg.

Wanneer u niet tevreden bent over de geleverde diensten kunt u het beste direct contact met ons opnemen. Heeft u echter een klacht waar u niet uitkomt met Heerlijk hulp? Dan kunt u het klachtenregelement hier vinden.

Bel me terug
Bel me terugBel me terug
Bel me terug  • © Copyright Heerlijk Hulp 2017
Bedankt voor uw verzoek, wij bellen u zo snel mogelijk terug